Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g34g153kcal2.6g23.1g5.4g1.2g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.7g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g38g134kcal2.2g1.1g13.4g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g38g102kcal3g4.5g7.5g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g57g62kcal0.3g8.5g2.8g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 11g34kcal0g2.4g1.7g0g
Kahvilikööri11g33kcal0g3.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.3kcal1.3g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g15g60kcal0g15.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1314kcal19g119.8g77g2.4g
Valittu annoskoko216g657kcal9.5g59.9g38.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna108g328kcal4.8g30g19.3g0.6g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743