Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 56g409kcal0.7g0.2g45.8g0g
Hermesetas -neste1.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g34g203kcal8.1g2.2g18.3g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g15g54kcal0.7g11.8g0.5g1g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g45g233kcal4.5g10.3g19.3g0g
Kuohukerma, lidl19g72kcal0.4g0.7g7.5g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g2092kcal39.4g52g194.2g2g
Valittu annoskoko216g1046kcal19.7g26g97.1g1g
Annoskoko puolitettuna108g523kcal9.9g13g48.6g0.5g
Arvot/100g100g484kcal9.1g12g45g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261