Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g63g324kcal5.6g18.5g25.3g3.7g
Voi, 1 tl, 5 g45g326kcal0.4g0.4g35.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton5.6g18kcal1.3g0.6g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl56g190kcal1.1g1.7g19.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.4kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1858kcal28g46.2g173g7.4g
Valittu annoskoko216g929kcal14g23.1g86.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna108g465kcal7g11.6g43.3g1.9g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347