Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 64g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g74kcal0g18.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.2g10kcal0.4g1.9g0.2g0.9g
Kananmuna, omega, 1 kpl5.9g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g333kcal9.9g67.9g1.2g3.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g192kcal0g0g21.3g0g
Hiiva 5.3g4kcal0.7g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1241kcal23.6g176g46.4g9.4g
Valittu annoskoko216g620kcal11.8g88g23.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna108g310kcal5.9g44g11.6g2.4g
Arvot/100g100g287kcal5.5g40.7g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693