Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 11g36kcal3.2g0.8g2.2g3.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g3.3g4.7kcal0.5g0.5g0.1g1.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g77g276kcal21.5g1.5g20.7g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1107kcal74g8.2g87.6g10g
Valittu annoskoko216g553kcal37g4.1g43.8g5g
Annoskoko puolitettuna108g277kcal18.5g2.1g21.9g2.5g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723