-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g75g19kcal1g3g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow28g7kcal0.3g1.4g0.1g0g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g333kcal32.4g13g16.6g1.4g
Valittu annoskoko216g167kcal16.2g6.5g8.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna108g83kcal8.1g3.3g4.2g0.4g
Arvot/100g100g77kcal7.5g3g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479