Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%39g67kcal7.9g0g3.9g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g28g16kcal0.5g3.4g0.1g0g
Punajuuri 25g10kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.2g3.5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g8.4g23kcal1.5g0.2g1.8g0g
Vesi101g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g259kcal21g11.8g13.8g1.6g
Valittu annoskoko216g130kcal10.5g5.9g6.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna108g65kcal5.3g3g3.5g0.4g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114