Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi40g288kcal0.4g0.4g32g0g
Sokeri 52g211kcal0g51.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g80g465kcal17.5g7.6g40.5g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g2053kcal46.8g120g154g16.6g
Valittu annoskoko216g1027kcal23.4g60g77g8.3g
Annoskoko puolitettuna108g513kcal11.7g30g38.5g4.2g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606