Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g91g661kcal0.9g0.9g72.4g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g276kcal8.2g56.3g1g2.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)14g31kcal0g7.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g2177kcal18.4g188.6g146.8g6g
Valittu annoskoko216g1088kcal9.2g94.3g73.4g3g
Annoskoko puolitettuna108g544kcal4.6g47.2g36.7g1.5g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591