Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Vehnälese 2.3g5.1kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g15g51kcal0.3g0.5g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g248kcal8.2g16.4g15g7g
Valittu annoskoko216g124kcal4.1g8.2g7.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna108g62kcal2.1g4.1g3.8g1.8g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060