Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Bataatti, kuorittu 11g9kcal0.2g1.9g0g0.3g
Palsternakka 5.6g3.6kcal0g0.7g0g0.3g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g146kcal4.6g23.2g3.2g3.4g
Valittu annoskoko216g73kcal2.3g11.6g1.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna108g37kcal1.2g5.8g0.8g0.9g
Arvot/100g100g34kcal1.1g5.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097