Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g35g21kcal3.5g1.5g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 8.7g33kcal0g0.5g3.5g0g
Sokeri 30g121kcal0g29.7g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g28g121kcal1.3g18.5g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Kaurahiutale 63g235kcal9.1g35.9g4.6g6.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen26g8.7kcal0.9g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1258kcal34.2g212.2g26g14.2g
Valittu annoskoko216g629kcal17.1g106.1g13g7.1g
Annoskoko puolitettuna108g315kcal8.6g53.1g6.5g3.6g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49.1g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333