Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 59g221kcal8.6g33.7g4.3g5.9g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g37g118kcal0.6g0g12.9g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g7.4g26kcal1g4.1g0.5g0.8g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Sokeri 63g255kcal0g62.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu46g58kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1370kcal30.8g204.2g43.6g13.4g
Valittu annoskoko216g685kcal15.4g102.1g21.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna108g343kcal7.7g51.1g10.9g3.4g
Arvot/100g100g317kcal7.1g47.2g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241