Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g60g211kcal0.2g51.2g0.2g2g
Kananmuna kuoreton60g86kcal7.2g0g6g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g23g163kcal0g0g18.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g15g9kcal1.4g0.8g0.1g11g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Kaakaojauhe, fazer4.5g15kcal1g0.5g0.9g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 23g28kcal0.9g1g2.3g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 2.1g4.5kcal0g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1257kcal21.6g164.2g55.4g26g
Valittu annoskoko216g629kcal10.8g82.1g27.7g13g
Annoskoko puolitettuna108g314kcal5.4g41.1g13.9g6.5g
Arvot/100g100g291kcal5g38g12.8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323