Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)33g11kcal0.1g2.2g0.1g0.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)95g133kcal10.6g0.4g9.9g0g
Sokeri 36g144kcal0g35.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g133kcal3.9g27.1g0.5g1.4g
Rypsiöljy 11g95kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1047kcal29.4g134.4g42.4g3.8g
Valittu annoskoko216g524kcal14.7g67.2g21.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna108g262kcal7.4g33.6g10.6g1g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566