Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai40g148kcal2g12.8g10g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8.1kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Juustoraaste Arla Magre 17%10g28kcal2.9g0.2g1.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g588kcal30.4g34g36.6g4.6g
Valittu annoskoko216g294kcal15.2g17g18.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna108g147kcal7.6g8.5g9.2g1.2g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249