Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g16g91kcal3.4g3.1g7.9g0g
Voi 60% rasvaa 11g60kcal0.1g0.1g6.7g0g
Liivatelehti, gelatiini63g218kcal53.5g0g0.1g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g2.3g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa16g87kcal1.2g5.8g6.6g1.9g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g16g80kcal1.4g4.6g6.2g0.9g
Philadelphia tuorejuusto 200g31g80kcal1.8g1g7.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka16g58kcal0.2g14.4g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl47g169kcal0.9g1.3g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1684kcal125g60.6g105.6g5.6g
Valittu annoskoko216g842kcal62.5g30.3g52.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna108g421kcal31.3g15.2g26.4g1.4g
Arvot/100g100g390kcal28.9g14g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190