Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu25g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Kaurahiutale 8.3g31kcal1.2g4.7g0.6g0.8g
Atria kevyt jauheliha146g248kcal27.7g0g14.6g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g21g69kcal3.3g1.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g871kcal70.4g12.8g57.6g1.6g
Valittu annoskoko216g436kcal35.2g6.4g28.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna108g218kcal17.6g3.2g14.4g0.4g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203