Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g98g33kcal1.4g5.8g0.5g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena7.5g29kcal0.1g6.9g0g0g
Ketsuppi, meira9g6.3kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g468kcal41.2g28.2g21g0g
Valittu annoskoko217g234kcal20.6g14.1g10.5g0g
Annoskoko puolitettuna108g117kcal10.3g7.1g5.3g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.5g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365