Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen17g5.5kcal0.6g0.8g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio17g23kcal0.5g1.1g2g0g
Kirjolohifilee 42g69kcal7g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 5.8g4.4kcal0.3g0.8g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3.8g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g5g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 8.3g15kcal1.5g0g1g0g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g276kcal21.6g13.8g15.2g1g
Valittu annoskoko216g138kcal10.8g6.9g7.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna108g69kcal5.4g3.5g3.8g0.3g
Arvot/100g100g64kcal5g3.2g3.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890