Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)75g19kcal0.7g4.1g0g1g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.1g4.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 6g16kcal0.6g2.1g0.1g2.1g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g21g71kcal2.6g1.9g0.4g1.9g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g553kcal35.2g16.4g26.6g10g
Valittu annoskoko217g277kcal17.6g8.2g13.3g5g
Annoskoko puolitettuna108g138kcal8.8g4.1g6.7g2.5g
Arvot/100g100g128kcal8.1g3.8g6.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110