Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)16g47kcal2g0g4.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g21g16kcal1g2.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g13g33kcal3.7g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g409kcal34.4g13.2g23.6g1.4g
Valittu annoskoko217g205kcal17.2g6.6g11.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna108g102kcal8.6g3.3g5.9g0.4g
Arvot/100g100g94kcal7.9g3g5.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278