Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Pennepasta, Gallo56g188kcal7g37.9g0.8g3.4g
Herkkusieni 47g7.4kcal1g0.1g0.2g0.7g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 52g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton17g12kcal1.6g0.7g0.3g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g38g5.2kcal0.7g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g526kcal20.8g78g14g8.2g
Valittu annoskoko217g263kcal10.4g39g7g4.1g
Annoskoko puolitettuna109g132kcal5.2g19.5g3.5g2.1g
Arvot/100g100g121kcal4.8g18g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605