Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu90g146kcal25g0g4.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen38g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ranskankerma Valio38g105kcal0.9g1.3g10.5g0g
Sinappi 3g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g9g36kcal3.1g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g620kcal59.4g8.4g37.8g1.8g
Valittu annoskoko217g310kcal29.7g4.2g18.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna108g155kcal14.9g2.1g9.5g0.5g
Arvot/100g100g143kcal13.7g1.9g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412