Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2000g772kcal3.2g163.2g1.8g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3474kcal9.8g440.2g165g60g
Valittu annoskoko2160g1737kcal4.9g220.1g82.5g30g
Annoskoko puolitettuna1080g868kcal2.5g110.1g41.3g15g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339