Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g701g421kcal10.5g91.1g0.7g6.3g
Purjosipuli 451g103kcal8.2g10.8g0.9g9.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g1062kcal38.6g206g3.2g31.8g
Valittu annoskoko2160g531kcal19.3g103g1.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna1080g266kcal9.7g51.5g0.8g8g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162850