Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g182g271kcal7.8g58.3g0g0g
Kermaviili Ingman 10%569g683kcal17.6g25g56.9g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g57g145kcal10.4g26.5g4.4g9.2g
Kananmuna kuoreton 157g223kcal19.6g0.5g16g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1195g2720kcal227.1g0g203.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g8085kcal565g220.6g561g18.4g
Valittu annoskoko2160g4042kcal282.5g110.3g280.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna1080g2021kcal141.3g55.2g140.3g4.6g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745