Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g900g4950kcal9g9g540g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten540g1782kcal126.9g243g113.4g59.4g
Canderel makeutusjauhe120g461kcal3.5g111.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g18347kcal302.8g763.4g1726.8g118.8g
Valittu annoskoko2160g9174kcal151.4g381.7g863.4g59.4g
Annoskoko puolitettuna1080g4587kcal75.7g190.9g431.7g29.7g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655