Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g100g550kcal0g0g60g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g300g1515kcal24.6g174g78g13.5g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g700g455kcal77g29.4g2.1g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Liivate 20g70kcal17.1g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g80g34kcal0.2g8g0.1g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g400g2220kcal32.4g208g140g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g500g950kcal22.5g80g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g12074kcal347.6g1118.6g680.4g27g
Valittu annoskoko2160g6037kcal173.8g559.3g340.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna1080g3019kcal86.9g279.7g170.1g6.8g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892