Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi574g2583kcal37.3g344.5g120.6g17.8g
Voi, 1 tl, 5 g120g873kcal1.2g1.2g95.7g0g
Mascarpone (250g)598g3122kcal26.9g26.9g322.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl478g1627kcal9.6g14.4g167.4g0g
Baileys, Irish Cream, Original239g837kcal7.7g47.8g37.6g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g43g140kcal3.2g23.3g3g1.1g
Liivate 108g376kcal92.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g19116kcal356.2g916.2g1494.6g37.8g
Valittu annoskoko2160g9558kcal178.1g458.1g747.3g18.9g
Annoskoko puolitettuna1080g4779kcal89.1g229.1g373.7g9.5g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242