Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi400g2880kcal4g4g320g0g
Sokeri 520g2111kcal0g519.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g800g4648kcal175.2g76g404.8g83.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g20533kcal468.4g1201.6g1539.8g166.4g
Valittu annoskoko2160g10266kcal234.2g600.8g769.9g83.2g
Annoskoko puolitettuna1080g5133kcal117.1g300.4g385g41.6g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606