Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 743g1059kcal92.8g2.2g76.1g0g
Taloussuklaa, Fazer450g2318kcal17.5g252g135g23.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g180g1006kcal15.1g99g61.2g0g
Vispikerma Flora 20%788g1733kcal23.6g39.4g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g12231kcal298g785.2g859.6g47.6g
Valittu annoskoko2160g6115kcal149g392.6g429.8g23.8g
Annoskoko puolitettuna1080g3058kcal74.5g196.3g214.9g11.9g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452