Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g688g640kcal6.9g151.4g6.9g6.9g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g75g22kcal0.5g8.2g0.1g2.2g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g598g1735kcal38.3g64.6g149.6g1.2g
Liivatelehti, gelatiini21g73kcal17.9g0g0g0g
Valkuainen (100g)75g31kcal7.3g1.1g0.1g0g
Sokeri254g1032kcal0g254g0g0g
Keksi, kaurakeksi 374g1693kcal23.4g225g74.6g12.6g
Voi 75g543kcal0.9g0.3g60.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g11539kcal190.4g1409.2g584.2g45.8g
Valittu annoskoko2160g5770kcal95.2g704.6g292.1g22.9g
Annoskoko puolitettuna1080g2885kcal47.6g352.3g146.1g11.5g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891