Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1342g1017kcal25.1g206.9g2.7g13.4g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Kauralese 34g121kcal6g15.3g2.6g5.9g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 134g460kcal13.7g93.9g1.6g4.7g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)215g262kcal4.7g58.4g0.6g1.7g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.6g0g
Kananmuna, keitetty 148g211kcal18.5g0.4g15.1g0g
Maito, Kevyt134g62kcal4.3g6.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g4684kcal181.4g763.4g79.4g51.4g
Valittu annoskoko2160g2342kcal90.7g381.7g39.7g25.7g
Annoskoko puolitettuna1080g1171kcal45.4g190.9g19.9g12.9g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429196