Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 562g930kcal94.2g0g61.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g478g325kcal7.6g63.1g1g3.8g
Porkkana, raaka, annos 100g292g82kcal1.8g16.4g0.6g7.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g47g57kcal1.2g2.8g4.3g0.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%186g204kcal5g5g18.6g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g64kcal2.2g13g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3527kcal224.4g200.8g196.4g24.6g
Valittu annoskoko2160g1763kcal112.2g100.4g98.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna1080g882kcal56.1g50.2g49.1g6.2g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264