Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka60g6.6kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g690g669kcal48.3g89.6g3.4g40g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)750g225kcal7.5g45g1.5g7.5g
Makaroni, pasta 225g736kcal22.9g149.3g2.5g7.5g
Pinaatti 75g10kcal1.2g0.3g0.2g1g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g4230kcal168.6g607.4g101g127.2g
Valittu annoskoko2160g2115kcal84.3g303.7g50.5g63.6g
Annoskoko puolitettuna1080g1058kcal42.2g151.9g25.3g31.8g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284