Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 406g1392kcal41.3g284g4.9g14.2g
Sokeri 106g431kcal0g106g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 275g381kcal34.3g0.8g26.9g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 125g663kcal0g0g74.9g0g
Kaurajuoma, GoGreen1249g499kcal12.5g74.9g12.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g6732kcal176.2g931.4g238.4g43.4g
Valittu annoskoko2160g3366kcal88.1g465.7g119.2g21.7g
Annoskoko puolitettuna1080g1683kcal44.1g232.9g59.6g10.9g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526