Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 167g1186kcal1.3g0.7g133.5g0g
Sokeri170g691kcal0g170.1g0g0g
Kaurahiutale 214g800kcal31g121.8g15.6g21.4g
Kaurajauho 73g275kcal10.6g41.9g5.4g7.3g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 134g51kcal1.3g8g1.3g0.8g
Vanilla vaniljakastike gogreen534g1122kcal2.7g112.2g74.8g2.7g
Banaani, kuorittu 467g407kcal5g85.5g1.9g8.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 401g297kcal3g62.1g1.6g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g9656kcal109.8g1204.6g468.2g90g
Valittu annoskoko2160g4828kcal54.9g602.3g234.1g45g
Annoskoko puolitettuna1080g2414kcal27.5g301.2g117.1g22.5g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343