Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 818g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 456g149kcal2.8g25.3g0.9g11.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 140g106kcal2.6g21.6g0.3g1.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 467g180kcal0.7g38.1g0.4g7g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g30g50kcal5.3g6.5g0.4g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)234g374kcal6.3g6.3g35.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g12g43kcal0.1g9.8g0.4g0g
Basilika, tuore 2.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4326g1807kcal35.8g215.2g75g40.4g
Valittu annoskoko2163g904kcal17.9g107.6g37.5g20.2g
Annoskoko puolitettuna1082g452kcal9g53.8g18.8g10.1g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548