Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka525g1314kcal57.8g84.1g84.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g420g597kcal52.5g1.3g43.3g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Etikkapunajuuri 175g62kcal1.8g11.7g0.4g3.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g420g1387kcal8.4g10.5g147.1g0g
Ranskankerma, Milbona350g1019kcal8.1g10.5g105.1g0g
Tilli, tuore 26g7.9kcal1g0.2g0.2g0.6g
Sinappi 56g74kcal2.5g7.9g3.4g1g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4326g9130kcal268.8g297.2g768g15.6g
Valittu annoskoko2163g4565kcal134.4g148.6g384g7.8g
Annoskoko puolitettuna1081g2283kcal67.2g74.3g192g3.9g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388