Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen167g55kcal5.5g8.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio167g234kcal4.7g10.8g20g0g
Kirjolohifilee 417g690kcal69.9g0g45.9g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Tomaattisose tomaattipyree 58g44kcal2.6g7.5g0.1g0.6g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g38g24kcal2.8g3.4g0.2g0g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g50g8kcal0.4g1.5g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 83g145kcal14.7g0g9.6g0g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4330g2756kcal212.2g136.2g153g11.4g
Valittu annoskoko2165g1378kcal106.1g68.1g76.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna1083g689kcal53.1g34.1g38.3g2.9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890