Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g350g1680kcal18.5g224g80.5g3.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g100g460kcal0.5g0.5g51g0.1g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g500g2800kcal40g185g210g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g400g1020kcal23.6g12.8g95.6g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Liivate 8g28kcal6.9g0g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4331g16416kcal247.8g1144.8g1197.4g7.2g
Valittu annoskoko2166g8208kcal123.9g572.4g598.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna1083g4104kcal62g286.2g299.4g1.8g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664