Lihakasvisosselaatikko 2

UUSVERSIO LIHAKASVISSOSELAATIKOSTA

n. 200 g Porkkanaa
n. 400 g Kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
n. 100 g Herkkusieniä
n. 90 g Tomaattipyrettä
200 g sipulia
250 g Creme Bonjour Cusine
100 g mustapekka juustoa
Kuivattua persilijaa runsaasti
Mausteina: valkosipulia, suolaa, mustapippuria, chiliä yms

Pilko porkkanat ja laita ne kiehumaan lihaliemikuutiolla ja valkosipulilla maustettuun veteen.

Kuori ja pilko kesäkurpitsat.

Lisää ne porkkanoiden perään noin 5 min myöhemmin kuin porkkana palat.

Anna vihannesten kiehua sen aikaa kun teet jauhelihakastikkeen.

Jauhelihakastike:
Kuulota sipuli, lisää jauheliha ja paista lähes kypsäksi.

Lisää silputut sienet.

Lisää tomaattipyree.

Lisää noin 1/3 osa Creme Bonjourista lihakastikkeeseen, säästä loput vihanneksia varten.

Mausta maun mukaan.

Poista liedestä lämpö ja lisää Mustapekka paloina.

Sulata Mustapekka juusto kastikkeen sekaan ja lisää runsaasti persiljaa.

Kun vihannekset ovat lähes pehmeitä siivilöi keitin vesi pois ja muussaa vihannekset muussiksi.

Sekoita loput Creme Bonjourista vihannesten sekaan.

Sekoita lihakastike ja vihannesmuussi keskenään.

Kaada uunivuokaan ja anna hautua noin 200-225 asteisessa uunissa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Welma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 480g1064kcal84g0g81.6g0g
Porkkana 264g86kcal1.6g14.7g0.5g6.7g
Kesäkurpitsa zucchini 498g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g107g91kcal5.1g17.1g0.4g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Herkkusieni 120g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni300g390kcal9g6g39g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)120g564kcal14.4g8.6g52.8g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Soijakastike 24g15kcal1.2g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4332g4808kcal249g150.2g354.6g32.8g
Valittu annoskoko2166g2404kcal124.5g75.1g177.3g16.4g
Annoskoko puolitettuna1083g1202kcal62.3g37.6g88.7g8.2g
Arvot/100g100g111kcal5.7g3.5g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102540