Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)750g225kcal7.5g45g1.5g7.5g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light150g270kcal12.6g5.5g22.5g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4332g2011kcal64g218.2g97.4g24.2g
Valittu annoskoko2166g1006kcal32g109.1g48.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna1083g503kcal16g54.6g24.4g6.1g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323