Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 331g1134kcal33.7g231.4g4g11.6g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1002g461kcal32.1g48.1g15g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.6g0.7g22.6g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä50g341kcal0.5g0.5g37.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g481g404kcal5.3g88g1.9g8.7g
Ruokosokeri80g327kcal0g80.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4336g5962kcal198.4g897.6g162.2g40.6g
Valittu annoskoko2168g2981kcal99.2g448.8g81.1g20.3g
Annoskoko puolitettuna1084g1491kcal49.6g224.4g40.6g10.2g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826