Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g800g280kcal8g52g4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 600g1923kcal160.6g0g143.6g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g320g1120kcal57.6g188.8g12.5g19.2g
Sipuli (kuorittu)128g35kcal1.7g6.1g0.3g2.2g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g320g512kcal2.6g19.2g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4336g7739kcal461g532.2g416.8g42.8g
Valittu annoskoko2168g3870kcal230.5g266.1g208.4g21.4g
Annoskoko puolitettuna1084g1935kcal115.3g133.1g104.2g10.7g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720