Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g175g1278kcal1.8g1.8g140g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Kaurahiutale 140g524kcal20.3g79.8g10.2g14g
Vehnäjauho puolikarkea 228g781kcal23.2g159.2g2.7g8g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Raparperi 403g136kcal2.8g22.1g0.4g5.6g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g438g177kcal2.2g32.4g2.6g8.3g
Kanamuna kuoreton, annos 100g96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Sokeri 70g284kcal0g69.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g350g280kcal9.1g14g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4336g8791kcal168.6g1083.8g393.4g72g
Valittu annoskoko2168g4395kcal84.3g541.9g196.7g36g
Annoskoko puolitettuna1084g2198kcal42.2g271g98.4g18g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000