Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g113kcal3.9g22.9g0.7g1g
Maito, Kevyt16g7.6kcal0.5g0.8g0.2g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.9g0g
Sokeri 27g111kcal0g27.3g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 105g47kcal0.2g9.9g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g811kcal15.2g124.4g26.8g5.8g
Valittu annoskoko217g406kcal7.6g62.2g13.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna109g203kcal3.8g31.1g6.7g1.5g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254