Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Purjosipuli22g4.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g32g11kcal0.3g2.2g0.2g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P22g13kcal0.2g1g0.9g0.1g
Kiinankaali 18g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g79kcal2.8g10.4g2.6g3g
Valittu annoskoko217g39kcal1.4g5.2g1.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna109g20kcal0.7g2.6g0.7g0.8g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441