Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g70g85kcal15.7g0g2.5g0g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g44g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g88g22kcal1.1g3.7g0.2g0g
Basilika, tuore 2.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g258kcal34.8g10.2g8.2g1.4g
Valittu annoskoko217g129kcal17.4g5.1g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna109g65kcal8.7g2.6g2.1g0.4g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234